Презента КларКiGetter


 

Презента КларК Про

  Поради влезли в сила промени в Наредба Н-18, за софтуер ползван в обект, за който е налице задължение за издаване на фискален бон, тестова версия не се допуска. Затова и няма да бъде разпространявана от нашия сайт. За всички останали обекти, можете да се свържете с нас.

  Ето текстът от приложение 29 на Наредба Н-18:
  "20. Софтуерът не притежава възможност за работа в тестови режим, режим за обучение или друг подобен"


  Изтегли Презента КларК Про
  Презента КларК Про 3 - Изисква Windows XP/Vista/7/8/10 или macOS 10.6-10.14 Не е налична поради
  Наредба Н-18

  Инструкции за инсталация на Презента КларК

  1. Изтеглете този софтуер на вашият твърд диск и го стартирайте.
  2. След като инсталционната програма се стартира, следвайте указанията за инсталиране, които тя ви дава (или просто потвърждавайте с бутона "Напред>>" докато се затвори инсталатора).
  3. След успешна инсталация се отваря началната страница на програмата с допълнителни инструкции.
  4. В случай, че ще ползвате програмата на повече от едно работни места свързани в локална мрежа, инсталирайте Презента КларК Про 3 само на един от компютрите.
  5. За да работите с Презента Кларк Про 3 е нужно да инсталирате и Firefox от тук. Трябва да инсталирате Firefox на всички работни места, в случай, че ще работите на повече от едно работни места, свързани в локална мрежа.


iGetter

  Изтегли iGetter
  iGetter 2.7.5 за Windows -
  Изисква Windows XP/Vista/7/8/10
  iGetter 2.9.7 за Mac OS X 10.6-10.14

  Регистрация на iGetter:
  Вие можете да изпробвате iGetter дотогава, докато решите че програмата отговаря на вашите изисквания и желаете да я закупите. iGetter ще ви показва напомнящ прозорец при всяко стартиране през периода на изпробването. Всички регистрирани потребители ще получат безплатна поддръжка по email и безплатно надграждане в рамките на основните 2.x версии.

  Регистрационната такса за iGetter е 35 лева.

  Можете да закупите iGetter от нашият Виртуален Магазин или да се обадите на телефон (058) 600 012.

  Инструкции за инсталация (Mac)
  Изтеглете подходящият файл на вашият твърд диск и го декомпресирайте. След това, копирайте iGetter декомпресираната папка на избрано от вас място на твърдия диск.

  Инструкции за инсталация (Windows):
  1. Изтеглете този софтуер на вашият твърд диск и го декомпресирайте.
  2. Стартирайте инсталационната програма Setup или Setup.exe (показва се само една от двете в зависимост от настройката на прозорците ви).
  3. След като инсталционната програма се стартира, следвайте указанията за инсталиране, които тя ви дава.

  Деинсталация (Mac)
  Ако искате да деинсталирате iGetter може да използвате 'Uninstall iGetter' апликацията включена в iGetter папката. Той ще деинсталира iGetter browser plugin-a и другите компоненти на програмата. Вие можете да сторите последното, чрез изключване на функция 'Integrate with Internet Browsers' в iGetter 'Tools' менюто. Важно е да затворите всички отворени бараузъри преди превключването на тази функция.(c) Copyright 2001-2019 ПРЕЗЕНТА ООД. Всички права запазени.