ПродуктиПоръчкиПомощ


   

Как да закупите продукти от Виртуалния Магазин

За да закупите един или повече продукти от нашият Виртуален Магазин е достатъчно да натиснете бутона 'Закупи', разположен до името на всеки продукт от подменю 'Продукти'. В следващата страница ще изберете желаната от Вас допълнителна конфигурация за отделните продукти. От тази страница Вие можете да продължите към следващата стъпка по закупуване на отделният продукт или да се върнете за избор на повече продукти от подменю 'Продукти'.
Независимо, колко продукта сте избрали за закупуване, Виртуалният Магазин запомня Вашите поръчки и Вие можете да продължите закупуването от подменю 'Поръчки'.
В стараницата за поръчки можете изберете броя на работните места и платформата, на която ще работи продукта. Моля винаги натискайте 'Изчисли' след всяка промяна в поръчката.
Когато прибавите желаните от Вас продукти можете да продължите натискайки бутона 'Продължи'. Предварително ще Ви бъде поискана информация необходима за фактуриране и регистрация. След Вашето потвърждение ще се почви съответен банков формуляр съдържащ информацията необходима за извършване на плащането към нас.
Според избрания от вас метод на плащане - Вносна Бележка или Платежно нареждане, системата автоматично ще попълни всички полета с изключение на името, клона и адреса на предпочитаната от Вас банка за 'Вносната бележка' или името клона, адреса и банковата Ви сметка за 'Платежното Нареждане'. Всички тези данни могат да се въведат дирекно на съответния формуляр и е желателно да отпечатате тези формуляри в два екземпляра ако желаете дирекното им използване пред банката. Въпреки, че сме се придържали към утвърдените банкови образци е възможно във Вашата банка да поискат да попълните формуляр даден от тях.

Плащане през системата на ePay.bg:
Ако притежавате дебитна карта и сте се регистрирали в ePay.bg, бихте могли да платите поръчаните от Вас продукти директно чрез ePay. Влезте в главно меню 'Плащания', изберете 'Вносна Бележка'->'Въвеждане на вносна бележка' и попълнете данните за нашата банкова сметка.

Като основание за плащане трябва да напишете номера на поръчката изписан след окончателното и потвърждаване.

Изпълнение на поръчката:
Веднага след като получим потвърждение за плащането, ще Ви изпратим съобщение по e-mail (или ще се свържим с Вас по телефон).

Нуждаете се от помощ при закупуване?

Вие можете да се свържете с нас, всеки работен ден от Понеделник до Петък, на следния телефонен номер:

Офис телефон: (058) 600 012